РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

У Донецьку засудили міліціонерів, що знущалися над дітьми

09.04.10 | ngo.donetsk.ua

Відносно чотирьох співробітників Будьонівського районного відділення внутрішніх справ (РВВС), незаконно утримуючих неповнолітніх у відділенні, прокуратура порушила кримінальну справу.

Дитяче селище в гостях у православного фестивалю Пасха красна (ФОТОРЕПОРТАЖ)

06.04.10 | Олена Горгадзе-Кузнецова
У центрі Донецька відбувся вже шостий поспіль фестиваль православної культури «Пасха Красна». Цього року серед його учасників були також вихованиці макіївського реабілітаційно-тренінгового центру «Дитяче селище» в супроводі команди працівників МГО «М.АРТ.ІН-клуб».

Наркоман з 11 років «за компанію»

26.03.10 | m-x.org.ua
Щоб роздобути собі дозу, 17-річному Ігореві жодного разу не довелося вкрасти. За всі 6 років свого стажу наркомана, дурман йому приносили доброзичливі друзі. Просто аби хлопчина коловся разом із ними.

Відкрите звернення українських правозахисних організацій: Міністр внутрішніх справ виступив проти захисту прав людини

19.03.10 | http://helsinki.org.ua | edu.helsinki.org.ua
17 березня 2010 року нам стало відомо про твердий намір нового Міністра МВС Анатолія Могильова ліквідувати Управління моніторингу прав людини в діяльності органів внутрішніх справ. Ми переконані, що такі дії нового керівництва є необґрунтованими, послаблюють національні механізми захисту прав людини та свідчать про його пріоритети, серед яких немає дотримання прав людини з боку міліції.

Волонтер з Берліна приїхав допомагати макіївським дітям

12.03.10
Тиждень тому до Макіївки приїхав німецький волонтер Хаген Крізинг. 29-річний спеціаліст в сфері бізнес консалтингу вирішив скористатися перервою в роботі, щоб подивитись, як працює український соціальний проект та спробувати привнести деякі елементи маркетингу та стратегічного планування в роботу громадської організації.

Спочатку Хаген має намір познайомитися з роботою НУО, вивчити принципи її роботи. Врешті йому хотілося б залишити після себе напрацювання, які зробили б роботу соціального проекту більш ефективною.

США відзначили порушення прав людини в Україні

12.03.10
Держсекретар США Хіларі Клінтон відмітила в Україні випадки порушення прав людини. У щорічній доповіді Держсекретаря про стан прав людини у країнах світу, оприлюдненому днями в США, Україні присвячена окрема глава, передає Радіо Свобода. У цій доповіді наголошується, що Україна – багатопартійна демократична республіка, де громадянська влада контролює силові структури.

Африканський проект українських екс-безпритульних

11.03.10
Вихованці "Республіки "Пілігрим" серйозно надихнулися розповіддю пастора Генадія про його поїздку до Кенії. На засідання уряду республіки було винесене питання щодо того, як можуть колишні безпритульні українські діти допомогти своїм кенійським соплемінникам?

Пастор Генадій Мохненко розповів пастві про те, як глибоко розчулили його злиденні та голодні малі безпритульні на вулицях Кенії. Пілігрими теж не залишилися байдужими та почали ставити багато різних запитань. Як влаштовані кенійські притулки? Хто їм допомагає? Приголомшені почутим та побаченим, діти відчули, що частково долі африканських безпритульних чимось схожі на їхні власні.

Правозахисники та священники об’єднуються, щоб допомагати сиротам

02.03.10
Морозного лютневого дня у северодонецькій правозахисній приймальні відбулася подія, яку важко назвати «гучною», але й значимість її важко недооцінити.

Міліціонери пов’язали школярів на очах у всієї школи

01.03.10 | kp.ua
Хлопців протримали у РВВС шість годин та кулаками вимагали зізнатись у крадіжці пари мобільних телефонів. Щоб добитися зізнання, донецькі міліціонери надягли на голову 9-класника чорний поліетиленовий пакет та почали душити. У відповідь на скаргу батьків підлітків районна прокуратура відповіла, що не має підстав карати міліціонерів.